KÜLFÖLD

Rászakadt a másik utas ágya az idős nőre a vonaton, durva ami utána történt

A nő kórházba került, miután baleset érte az egyik ukrajnai vonaton.
  • Szerző: Ripost

Egy 60 éves nőre, aki Kijevből Bergyanszkba utazott a vonatban, ráesett egy rosszul rögzített felső ágy. Az utas ugyanis rosszul rögzítette a fekvőhelyét – tudatta az Ukrán Állami Vasúti Társaság sajtószolgálata. A sérült asszonyt kórházba szállították – számolt be a Kárpátinfo.

Képünk csak illusztráció.
Fotó: Pixabay

Az eset még február 13-án a Kijev – Bergyanszk 116. számú vonatban történt két perccel az indulás után. Az utas rosszul rögzítette az ágyat, és ráesett az alatta fekvő utasra. A vonatkocsi minden egyes ágya jól működik – áll a vasúti társaság közleményében.

Az esemény után a helyszínt átvizsgálták. A sajtószolgálat szerint „nem találtak hibát az ágyon és a tartókonzolokon sem”.

Megjegyzendő, hogy indulás előtt a vonat ellenőrei speciális övekkel rögzítették az ágyakat. A 60 éves Natalia Manyko utasnak a közelebbi állomáson mentőt hívtak, a nő azonban megtagadta a kórházi ápolást.

Később a nő arról számolt be a helyi médiának, hogy a felső ágy megütötte a hátát. Ennek következtében a nyugdíjas töréseket és zúzódásokat szenvedett. Az orvosok az ülést és a járást is megtiltották neki.

Natalia Manyko azt javasolja az utasoknak, hogy mielőtt lefeküdnének a vonat felső ágyára, személyesen ellenőrizzék annak tartósságát, hogy megvédjék magukat és másokat a sérülésektől.

És ezeket olvastad már?