KÜLFÖLD

„Ragyogj fényesen az angyalok között” – egy 11 éves kisfiú hirtelen rosszul lett és meghalt az általános iskolában

Megrendítő módon búcsúztak diáktársai a 11 éves kisfiútól.
  • Szerző: Ripost

Váratlanul rosszul lett és meghalt az írországi New Inn-i iskolában a 11 éves kisfiú. Hiába értek ki percek alatt a mentősök, Cormac O'Brien életét már nem tudták megmenteni. Egyelőre nem tudják, miben halt meg.

A kisfiú nagyon népszerű volt az iskolában, tagja volt a Cashel Rugby Clubnak is. A klub bejelentette, hogy a gyerekek meccsét elhalasztották egy „tragikus esemény” miatt.

Egy másik csapat, a Rockwell Rovers pedig bejelentette, egyperces gyászszünettel kezdődik majd a soron következő meccsük.

„Szavakkal nehéz kifejezni az a sokkot és szomorúságot, ami a kis Cormac elvesztése okozott” – írta a csapat a Facebook-oldalára, ahol részvétüket fejezték ki a családnak.

„Összetört a szívünk, amikor hallottuk, hogy a szuperhős táborozónk, Cormac túl hamar repült el az angyalszárnyain. Gyönyörű kisfiú volt, akire mindenki szeretettel emlékezik. Gondolataink és imáink a családjával vannak. Drága Cormac, ragyogj fényesen az angyalok között” – búcsúzott a kisfiútól a Rockwell tábor is.

Cormacot szülei, Michelle és Donal, valamint két testvére, Joey és Daniel gyászolja. A család azzal a kéréssel fordult a gyászoló tömeghez, hogy a virágcsokrok és a koszorúk helyett az iskolának adományozzák az erre szánt összeget.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?