KÜLFÖLD

Rablógyilkosság áldozata lett egy magyar nő Nigériában

Kirabolták, savat itattak vele és megfojtották, más értesülések szerint leszúrták. Kameruni férje – egy nemzetközi cég nigériai igazgatója – életveszélyes állapotban került kórházba.
  • Szerző: Ripost

Rablótámadásban meghalt egy magyar származású nő vasárnap éjszaka Lagoszban, Nigériában – idézi a helyi lapokat a 112 Press.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A PM News tudósítása szerint két bűnöző támadt a MAERSK szállítmányozási és logisztikai cég kameruni származású helyi igazgatójára és feleségére annak otthonában.

Kiderült: az egyik tettes villanyszerelő volt, akit a férfi ismert és ezért beengedte a lakásba. A bűnözők amint bejutottak, két külön helyiségbe zárták be a férfit és a nőt. A magyar nőt, a dunaújvárosi K. Bernadettet kényszerítették, hogy adja át a pénzüket és bankkártyáikat, majd savat itattak a nővel, akit ezután megfojtottak. Egy helyi lap szerint az asszonyt és a férfit is késsel szúrták meg.

Miután a nő meghalt, a férjet is kényszerítették sav ivására. Előtte a férfi tudott segélykérő üzenetet küldeni valakinek, aki értesítette a hatóságokat.

Fotó: twitter

A kiérkező nigériai rendőrök még a helyszínen találták az elkövetőket, akiket elfogtak.

És ezeket olvastad már?