KÜLFÖLD

Pikáns részletek derültek ki Obama magánéletéről

Barack és Michelle Obama tökéletes házasságát a fél világ csodálta - most azonban kiderült, hogy az egykori elnöknek nem Michelle volt élete egyetlen nagy szerelme!
  • Szerző: KF

1986-ban ugyanis Obama már egyszer feltette a nagy kérdést, de nem későbbi feleségének, hanem a holland és japán ősökkel is rendelkező Sheila Miyoshii Jagernek.

Ekkoriban Obama 25, míg párja még csak 23 éves volt, és a szerelmes férfi annak rendje és módja szerint a nő családjától kérte meg Sheila kezét. Azonban a válaszban csalódnia kellett: az „anyósjelölt” szerint Sheila még túl fiatal volt a házassághoz, ezért a nő végül nemet mondott.

Obama szerelme ettől még nem vesztett erejéből, türelmesen ki akarta várni az újabb megfelelő pillanatot, és addig karrierjére koncentrált. A Rising Star című életrajzi kötet szerint már ekkor látszott, hogy a nagyratörő fiatalember még sokra viszi!

1987 környékén már elnökként látta magát. A bőrszíne nagyban befolyásolta abban, hogy politikai pályára lépjen

– mesélte a könyv szerzőjének, David J. Garrow-nak Sheila.

A kapcsolat csak lassan szakadt meg, az 1990-es évek elején, mikor Obama a Harvardon tanult – és megismerkedett egy Michelle Robinson nevű lánnyal, aki nagyon megtetszett neki. Egy kis ideig a férfi két vasat tartott a tűzben: ha nem haladt a Michelle meghódítását célzó hadjárata, Sheilával melegítette fel a viszonyát, viszont amint Michelle is érdeklődni kezdett iránt, dobta a lányt – aki ekkor még nem tudta, mi mindent vesztett a szakításon.

És ezeket olvastad már?