KÜLFÖLD

Csak lazulni akart a jaccuziban a fiatal nő, másnap amputálni kellett a lábát

Szörnyű bajt okozott a pezsgőfürdő egy brit nő számára: Lauren Briggs csak pihenni szeretett volna egy kicsit, de borzalmas tragédia lett a vége.
  • Szerző: ripost

Egy barátnőjénél akarta kipihenni a fáradalmakat a 25 éves essex-i recepciósként dolgozó Lauren Briggs, akivel januárban szörnyű tragédia történt. A fiatal nő vesztét a pezsgőfürdő okozta: abban lazított a barátnőjével, másnap azonban arra ébredt, hogy alig kap levegőt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tragédiát okozott egy pezsgőfürdő

Tragédiát okozott egy pezsgőfürdő
Fotó: Pixabay

Egy barátja talált rá, aki azonnal mentőt hívott hozzá, mert Lauren már nem volt képes felállni a földről, csak levegő után kapkodott. Ezt követően 48 órán át kritikus volt az állapota, a kórházi gépek tartották életben – írja a The Mirror.

Amikor Lauren végül felébredt, borzasztó hírt kapott: kiderült, hogy az életben maradása érdekében a jobb lábát térdtől lefelé amputálni kellett, illetve a bal lábán is eltávolították a legtöbb lábujját.

Az orvosok szerint a tragédia hátterében a pezsgőfürdő állhatott. A lány lábán ugyanis egy apró vágás volt, amikor beszállt a jaccuziba, ami a vízben lévő baktériumok miatt elfertőződött, ezzel agyhártyagyulladást okozva.

Lauren élete azóta rémálomba illő fordulatot vett: a csinos nő elvesztette munkahelyét, beszédzavarral küzd, és még nem lépett a gyógyulás útjára sem testileg, sem lelkileg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?