KÜLFÖLD

Péniszzsugorodással riogattak a pénzéhes doktorok

Egy szexklinika doktorai azzal hitegették pácienseiket, hogy péniszük összemegy, ha nem veszik igénybe legdrágább szolgáltatásaikat!
  • Szerző: Ripost

A férfiak, akik merevedési zavarral vagy korai magömlés miatt keresték fel a rendelőt, nagyon megijedtek, hogy péniszük összezsugorodhat, ezért minden pénzt megadtak volna, csak elkerülhessék a csapást.

A hazug klinikát 205 ezer fontra (több mint 76 millió forintra) büntették, a betegek megtévesztése miatt. A kétségbeesett férfiakat Ausztrália szerte átverték az orvosok, akiket sokszor meg sem vizsgáltak, és a kezelések kockázatairól sem tájékoztattak.

Az ajánlott kezelések 12-18 hónapig tartottak volna, és olyan dolgok is szerepeltek benne, mint a péniszbe injekciózott gyógyszer. Ehhez viszont nem diagnosztizálták szakszerűen a pácienseket.

Tudták, hogy a hozzájuk forduló férfiak sebezhetők – mondta ki a bíróság – és ezt fordították ellenük.

Anthony North, a Szövetségi Bíróság bírája elrendelte, hogy a cég ne írjon fel több gyógyszert. Csak akkor kezelhetik a betegeket, ha szakképzett orvosok vizsgálják ki őket, és személyes konzultáción is részt vesznek – írja a The Sun.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?