KÜLFÖLD

Patkányirtás volt a lépcsőházban: 3 ember meghalt

Egy közönséges patkányirtás tragédiába torkollott Temesváron. 3 ember meghalt, 22 ember kórházban van és 200 lakást kiürítettek.
  • Szerző: Ripost

A temesvári tömbházban a múlt héten egy erre szakosodott cég végzett patkány-, illetve rovarirtást, ezt követően egyre több lakó mutatott mérgezéses tüneteket- írja a Főtér.ro

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szombaton egy 9 napos csecsemőt és egy három éves gyermeket szállítottak kórházba, még aznap mindketten meghaltak. Vasárnapra a három éves kisgyermek 29 éves édesanyja is megbetegedett, hétfő reggel ő is meghalt a kórházban.

Animal gray rat close-up sitting on a table

Ez után több lakó is kihívta a mentőt, több embert beutaltak a kórházba, köztük négy gyermeket. Mindegyik beteg hányingerre, hányásra és fejfájásra panaszkodott.

A katasztrófavédelmi felügyelőség és a közegészségügyi igazgatóság munkatársai a tömbházat kiürítették. Az egészséges lakók átmeneti elszállásolása folyamatban van. A helyi közegészségügyi hivatal mintát vett a csapvízből, és ellenőrzi, hogy milyen szert használhattak a patkányirtás során. Eddig annyit közöltek, hogy valamilyen idegrendszeri károsodást okozó méreg lehetett.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?