KÜLFÖLD

Paprikasprét fújtak szét fiatalok a buszon, rosszul lett a sofőr

Nyolc fiatal migráns szállt fel a németországi Marburg egyik buszjáratára, ahol szinte azonnal ütni kezdtek két utast. Az egyik támadó paprikasprével fújta áldozatait.
  • Szerző: WM

A németországi Marburg rendőrségének közlése szerint kilenc ember megsérült, amikor fiatal migránsok egy csoportja paprikasprével támadt egy helyi buszjárat utasaira. A bevándorlók nem sokkal éjfél után szálltak fel a járműre, ahol azonnal megtámadtak egy 18 és egy 19 éves szintén migrációs hátterű fiatalt. A dulakodás során a támadó nyolc migráns közül az egyik paprikasprét vett elő, és telenyomta vele az utasteret. A balhézó migránsbanda ezt követően azonnal kereket oldott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A helyszínen összesen kilenc utast kellett elsősegélyben részesíteni, a legtöbben a paprikaspré miatt légzési nehézségekkel küzdöttek. Közéjük tartozott a busz sofőrje is, aki ezen kívül még a fejére is kapott egy ütést, amikor békíteni próbálta a verekedő bevándorlókat. A kiérkező rendőrök a támadókat már nem találták a helyszínen, 50 perccel később azonban újabb riasztás érkezett be hozzájuk.

A pályaudvar közelében ugyanis a két megvert migráns meglátta azokat, akik korábban a buszon rájuk támadtak. A járőrök ekkor már időben érkeztek, és a korábbi nyolc migránsból hármat őrizetbe vettek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?