KÜLFÖLD

Összetörte párja autóját - sokkot kapott, mikor kiderült az igazság

A spicces nő mindenképpen bosszút akart állni volt párján, de a számításaiba hiba csúszott.
  • Szerző: Ripost

A 38 éves Christine Potten és párja azután szakítottak, hogy a férfi megcsalta a nőt. Christine azonban nem tudta túltenni magát a csalódáson, hiába volt már új barátja: mindenképpen bosszút akart állni a csalfa exen.

 

Az egyik randevúja után elég ittasan indult el haza, és az utcán meglátta volt szerelme autóját. Adódott a gondolat: azon keresztül tudatja a férfival fájdalmát. Potten leszedte az ablaktörlőket, összekarcolta az ajtókat, és letörte a tükröket, ami közben megvágta magát, így még pár tucat vércseppet is hagyott a Peugot 307-esen. Biztosra ment, és a motorháztetőn hagyott egy üzenetet a férfinak, hogy tudja, kinek köszönheti autója siralmas állapotát.

Pár órával később meg is jelentek a rendőrök a nő házánál. Potten számított az érkezésükre, attól viszont sokkot kapott, amit a rendőrök közöltek: összekeverte az autókat, valójában egy számára teljesen ismeretlen nő kocsiját törte össze.

A 47 éves Anita Meek alig akart hinni a szemének, mikor meglátta, hogyan néz ki szeretett autója, amivel épp családi kirándulásra mentek volna.

Potten elnézést kért a nőtől, és részletekben kifizeti neki a 117 ezer forintnak megfelelő kártérítést.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?