KÜLFÖLD

Összetört a család, széttépte egy brutális fenevad kis kedvencüket

A semmiből rontott nekik a nagytestű vadkutya.
  • Szerző: Ripost

Danni Wright (23) a közép-gothiai Gorebrigeben él és szombaton indult sétálni a család házi kedvencével, Codyval. Ám kutyasétáltatás közben, amikor már éppen hazafelé tartottak, egy hatalmas vadkutya rontott nekik…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az óriás testű malamut vagy husky-szerű kutya esélyt sem adott a kis csivavának, hogy túlélje a támadást.

Danni megpróbált megküzdeni a támadójukkal, de annak egy pillanatban mégis sikerült felkapnia az aprócska kutyát, a szájába vette és rázni kezdte.

„Figyelmeztetés nélkül támadt meg minket, egyértelműen végezni akart Codyval” – mesélte a gazdája a Mirror oldalának, akinek végül mégiscsak sikerült kedvencét kiszabadítania a nagy kutya állkapcsából.

„A szomszédok odarohantak, hogy segítsenek: egyikük kendőt hozott Cody sebére, míg egy másik felajánlotta, hogy elvisz minket az állatorvoshoz” – magyarázta összetörten Danni.

Annak ellenére, hogy a husky kinézetű kutya a szomszédjuk kertjéből tört elő, nem hozzájuk tartozik. Nagy valószínűséggel egy kóbor állatról lehet szó.

„Azonnal az állatorvoshoz kellett fordulnunk, mert Cody kezdte elveszíteni az eszméletét, de mire odaértünk, már késő volt. A kiskutyám sérülései nagyon súlyosak voltak. Az állatorvos már nem tehetett semmit a megmentéséért. Nélküle kellett hazamennem” – mondta könnyeivel küszködve a gazda, aki hozzátette, azért vállalta, hogy elmeséli tragikus történetüket, mert nem szeretné, hogy más kutyásnak is így kelljen elvesztenie kedvencét.

„Rendkívül aranyos fiú volt, egyszerűen csodálatos teremtés és mindig vicces személyiség. Csak abban tudok reménykedni, hogy mi is tudtunk némi örömöt viszonozni neki.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?