KÜLFÖLD

Összetört a család: Maddie nagymamája belehalt a koronavírusba

Maddie McCann nagymamája sosem tudhatta meg, mi történt imádott unokája ügyében.
  • Szerző: Ripost

13 év után fordulat jött Maddie McCann ügyében: a német rendőrség nyomra bukkant, és meggyanúsították a 43 éves Christian Brücknert a kislány elrablásával és meggyilkolásával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

McCannék érhető módon megrendültek a fejleményektől, Maddie szülei még mindig bíznak benne, hogy a német ügyészségnek nincs igaza és a lányuk él valahol. Maddie nagymamája az elmúlt 13 év alatt végig azt hajtogatta, hogy nem szabad feladni a reményt, bízott abban, hogy megtalálják a kisunokáját.

Azt, hogy előrelépés történt az ügyben, viszont már nem érte meg az asszony. Eileen ugyanis a múlt hónapban elhunyt koronavírusban.

„Két évvel ezelőtt, amikor elveszítettem a férjemet, Johnt, összeomlott a világom. De Madeleine elvesztése tízszer rosszabb. De mindaddig, míg meg nem találják a testét, nem adom fel a reményt. Ha végre hazakerül, elárasztjuk majd a szeretetünkkel és öleléseinkkel” – nyilatkozta 2007-ben Eileen.

A nagymama biztos volt abban, hogy bárki rabolta is el a kislányt, előtte bedrogozta, hogy ne tudjon kiabálni. Maddie ugyanis nem az a fajta gyerek, aki elment volna egy idegennel.

Miután a szülőket meggyanúsították, hogy ők ölték meg a kislányt azzal, hogy véletlenül túladagolták a nyugtatót, Eileen megvédte a fiát és a menyét. Mint mondta, nagyon jó szülők, akik belepusztulnak abba, hogy a kislányuk eltűnt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?