KÜLFÖLD

Óriási bunyó, ilyet még nem láttál: üvegeket vágott egymás vérző fejéhez két anyuka – videó

Két anyuka esett egymásnak egy kocsmában, végül a kórházban kötöttek ki.
  • Szerző: Ripost

Videofelvétel készült arról, ahogy a 35 éves Claire Byrne és a 40 éves Paula Breen olyan brutálisan összeverekedtek, hogy kórházba kellett szállítani mindkettejüket. A részeg kocsmai verekedés eredménye a két nő csúnya arcsérülései lettek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A bíró teljességgel elítélte a cselekedetüket, mondván a poharak és az üvegek fegyverként való használata komoly dolog. Úgy tudni, a többi vendéget is sokkolta a szemük elé táruló erőszak, és saját épségüket féltették.

A videó elején jól látható, hogy Breen a barátaival ül egy asztalnál, ahonnan Byrne elvett egy széket, és arra leült egy másik asztalhoz. Breen erre valamit kiabált, majd odalépet Byrnehez, aki néhány másodperc múlva egy borosüveggel támadt rá. Ekkor szabadult el a pokol. Az ott lévő vendégek próbálták leállítani a két nőt, ám nem volt egyszerű feladat, annyira begőzöltek. Breen, hogy visszavágjon, elvett egy üvegpoharat és hozzávágta ellenfeléhez. Byrnet a homloka közepén találta el.

Úgy tudni, Byrne 16 éves tönkrement házassága miatt borult ki ennyire. Breen 10 hónap börtönt, míg Byrne 12 hónapot kapott – írja a Mirror.

És ezeket olvastad már?