KÜLFÖLD

Orbán Viktornak hálálkodik egy nyíltan homoszexuális német politikus

Sven W. Tritschler az Észak-Rajna-Vesztfália tartományi parlamentjének képviselője. A másságát nyíltan vállaló politikus egy parlamenti felszólásában elmondta, hogy a többséggel ellentétben ő végigolvasta a sokat kritizált magyar törvényt, és hálás Orbán Viktornak amiatt.
címkék:
  • Szerző: WM

A legnagyobb közösségi oldalra töltötte fel Sven W. Tritschler (AfD) a saját parlamenti felszólalását, amelyben többek között a méltatta a magyar pedofilellenes törvényt, és értetlenségének adott hangot, amiért azt sokan kritizálják határon innen és túl. A képviselő arról is beszélt, hogy míg a közelmúltban egy afrikai migráns által elkövetett terrortámadásról a politikusok jelentős része mélyen hallgat, addig Orbán Viktor magyar miniszterelnökön szívesen köszörülik a nyelvüket.

Sven Tritschler

Sven Tritschler
Forrás: Facebook

...Annál nagyobb élvezettel élik ki magukat viszont Orbán Viktoron az állítólagos homofób törvénye miatt, ami kész tragédia. Ellentétben többekkel itt, a szóban forgó törvényt én el is olvastam, és csak annyit mondhatok, hogy örülök, sőt nagyon örülök, hogy Magyarországon a szülőkre bízzák a gyermekek felnevelését, és nem holmi hibbant genderideológusokra. És mint homoszexuális kikérem magamnak, hogy abortuszlobbisták, pszeudotudományos sarlatánok a képviseletemben lépjenek fel. Olyanok, akik szerint 173 gender létezik. Meg kell hogy mondjam Önöknek, hálás vagyok Orbán Viktornak, amiért 2015-ben lezárta a balkáni útvonalat, és lelassította ezzel országunk elárasztását iszlamistákkal, mert ezzel sokkal többet tett Németország és Európa szexuális sokszínűségéért, mint az összes Neuer, Stamp és a többi ingyenbátor zászlólengető együtt...

Sven W. Tritschler teljes felszólalása magyar felirattal alább nézhető meg:

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?