KÜLFÖLD

Órákig otthagyták az elhunyt férfi holttestét a koronavírus-ambulancia előtt – videó

Egy Covid-központ előtt, várakozás közben érte a halál a tolószékes férfit.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő borzalmakról számolt be a szerbiai Pancsováról egy lakos, aki még másnap is a sokk hatása alatt volt a látottaktól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egyik pancsovai Covid-ambulancia előtt várakozás közben elhunyt egy tolószékes férfi. A megdöbbentő, hogy több óráig hagyták letakarva a holttestet a tűző napon.

A delhir információi szerint egy 63 éves férfi vesztette életét kedden délután.

Duro Vlajics készítette a felvételeket, elmondása szerint a férfi tegnap délután 14 óra 30 perckor a rendelő előtt várta, hogy sorra kerüljön, de ott halt meg: nem sokkal 16 óra után már le volt takarva.

„Még mindig sokkos állapotban vagyok. Ez annyira embertelen. Súlyos állapotban volt, amikor először elhaladtam mellette, várta a sort a Covid-ambulancia előtt. Arcán szájmaszk volt. Körülbelül másfél órával később megint elhaladtam mellette, megint ott találtam. De már meg volt halva. Ugyanabban a tolószékben, csak a fejét egy fehér lepedő borította” – nyilatkozta Vlajić, majd hozzátette:

„Kérdeztem a szkafandert viselő emberektől, hogy miért hagyták az embert ott még 14 óra 37 perctől, ráadásul a 35 fokos melegben, amire azt válaszolták, hogy meghalt, és hogy várják az illetékes felügyelőséget.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?