KÜLFÖLD

Öngyilkos női merénylők robbanthatnak a britek kedvelt nyaralóhelyein!

Korábban a terrorista "fehér özvegy" halálhírét keltették, de úgy tûnik, él és virul! Titkosszolgálati jelentések szerint kimondottan női harcosokat keres ezekre az akciókra.
  • Szerző: SZM

Nagy-Britannia hírhedt “fehér özvegye” egy fehérbőrű, iszlámra
áttért terrorista hölgy.
Samantha Lewthwaite egy Aylesbury nevű kisvárosban nőtt fel, édesapja katona volt. Tizenöt évesen tért át az iszlám hitre, amikor szülei válása idején összebarátkozott egy környékbeli muzulmán családdal. Az iskolában feltűnést keltett azzal,
hogy hirtelen fejkendőt, illetve később még konzervatívabb muzulmán női ruházatot kezdett el hordani.

2002-ben az interneten ismerkedett meg a jamaicai születésű Germaine Lindsey-vel, akivel néhány hónap múlva összeházasodtak.

Második gyermeküket várták, amikor Lindsey felrobbantotta magát a londoni metrón, 26 ember halálát okozva.

Samantha később eltűnt a hatóságok szeme elől és legközelebb Afrikában bukkant fel, ahol több hírforrás szerint az Al-Shabab
terroristacsoporthoz csatlakozott.

A Dailystar most olyan információkhoz jutott az MI5 brit titkosszolgálattól, amely szerint az Angliára gyűlölettel emlékező, ma már négygyerekes “fehér özvegy” Dél-Afrikában van és

körülbelül 30 olyan női terroristából álló csapatot toboroz, akik a britek által leglátogatottabb nyári üdülőhelyeken támadnának a turistákra.

A hírforrás szerint ez számára nem különösebben nagy feladat, mert már korábban is “mentorált” olyan nőket, akik áttértek az iszlámra és készen állnak azért meghalni.

A “fehér özvegy” jelenleg a világ legkeresettebb női terroristája és a titkosszolgálatok szerint már több tucat öngyilkos merénylet tervezéséért felelős Afrikában és a Közel-Keleten.

És ezeket olvastad már?