KÜLFÖLD

Öngyilkos lány hamvait lopta el a férfi – ezt akarta vele csinálni

A kínai influencer élő adásban, sok ezer ember előtt vetett véget életének.
  • Szerző: Ripost

Néhány héttel ezelőtt a népszerű kínai influencer élő adásban vetett véget életének, miután rajongói szeme láttára rovarírtó mérget ivott. A fiatal lánynak már régóta voltak öngyilkos gondolatai és ami a legborzasztóbb az egészben, hogy követői is különböző tanácsokkal látták el, hogy hogyan vethetne véget életének.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A lány életét végül hiába próbálták, nem tudták megmenteni az orvosok, belehalt a mérgezésbe. Holttestét nemrégiben elhamvasztották, a krematóriumban azonban elképesztő dolog történt.

A DailyStar információi szerint ugyanis a hullaházban dolgozó egyik alkalmazott két barátjával együtt ellopta a nő hamvait, hogy eladhassa az interneten olyan embereknek, akik összeházasodnának a lány szellemével.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

Az úgynevezett „ghost marriage” ugyanis Kína egyes részein egy olyan tradíció, amely során a még élő emberek házasságot kötnek a halottal, mert abban hisznek, hogy a holt lelkeknek is meg kell házasodnia ahhoz, hogy béke és jólét várja az újonnan születő gyerekeket, mert egy lélek sem maradhat egyedül.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?