KÜLFÖLD

„Öleld szorosan magadhoz akiket szeretsz” – elkeseredésében megölte 5 gyermekét, majd magával is végzett egy anya

A nő nem tudta feldolgozni a folyamatos veszekedéseket a párjával. Végül végzetes döntésre szánta rá magát.
  • Szerző: Ripost

Hátborzongató szerencsétlenség történt Nyugat-Virginiában. Egy helyi édesanya megölte öt kisgyermekét, mielőtt saját magával is végzett. Mindezt pedig azért következhetett be, mert házasságukban nehézségek támadtak, amikor a férj egy hétig nem tért haza a munkából.

Oreanna Antoinette Myers-t (25) három gyermekével és két mostoha gyermekével együtt találták meg holtan még december elején Williamsburg melletti otthonukban. A gyerekek meggyilkolása után Myers felgyújtotta az egész házukat – írja a Crime Online. Úgy tudni a gyerekek 1 és 7 év közöttiek voltak: Shaun Dawson Bumgarnerk (7), Riley James Bumgarner (6), Kian Myers (4), Aarikyle Nova Myers (3) és Haiken Jirachi Myers (1).

„Nagyon sajnálom, Brian. Nem voltam elég erős ennek a családnak. Sajnálom a gonosz bűneimet. Nem voltam képes harcolni a démonjaimmal” – írta levelében az édesanya.

A házaspár az életkörülményük és otthonuk állapota miatt vitatkozott össze. Mikor munkanélküliek voltak, akkor rokonaiknál kellett meghúzniuk magukat. A nyomozók több SMS-t is találtak a telefonjukon, amikben folyamatosan veszekedtek. A gyilkosság-öngyilkosság napján egy utolsó üzenetben figyelmeztette férjét, hogy a kocsijában hagyott neki valamit. Az autó utasoldali tükréhez ragasztott műanyag zacskóban több jegyzet, végrendelet és beismerő vallomás volt. Az egyik feljegyzésben a nő elismerte, hogy mind az út gyermeküket fejbe lőtte, majd felgyújtotta a házat.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?