KÜLFÖLD

Közel egy órán keresztül küzdöttek a magyar férfi életéért az olasz tengerparton

A tragédia akkor következett be, amikor a férfi váratlanul rosszul lett. A vízimentő kimentette a hullámok közül, de nem tudták újraéleszteni.
  • Szerző: Ripost

Soha többé nem térhet haza a családjához az az 56 éves magyar férfi, aki majdnem belefulladt a tengerbe Olaszországban, Szardínia szigetén. A tragédia a Tirrén-tenger Isola Su Giudeu nevű strandján következett be.

A helyi hírek szerint a férfi rosszul lett, amint a vízbe lépett, és elvesztette az eszméletét. A strand vízimentője kimentette és a partra vitte, majd megkezdte az újraélesztését. A személyzet 45 percen keresztül küzdött a magyar turista életéért, de megmenteni nem tudták.

Az út hosszú, de kényelmes

Képünk illusztráció

A cagliari kikötői őrség emberei és a parti mentőszolgálat is a helyszínen volt. Sajnos, mire az orvosok megérkeztek a helyszínre, addigra a férfi halott volt.

Nem ez volt az első tragédia az idén, az érintett partszakaszon. Két másik turista, egy 86 éves férfi és 83 éves felesége a La Maddalena strandnál lévő vízbe fulladtak bele – adta hírül a La Nueva Sardegna című helyi lap.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?