KÜLFÖLD

Ököllel ütötte 6 éves kislányát az anya, a gyereknek még a foga is kiesett

Brutális kegyetlenséget kellett elviselnie a kislánynak. A rendőröknek mindent elmesélt.
  • Szerző: Ripost

A texasi Wendy Morales háromszor is kihívta a rendőrséget azt állítva, hogy barátnője bántalmazta őt és hatéves kislányát.

Először március 22-én tárcsázta a segélyhívót, mert elmondása szerint a 36 éves Diamond Gonzalez megtámadta őt, és többször is arcon ütötte. A járőrök azonban mire a helyszínre értek, már nem találták ott a feltételezett elkövetőt. Megvizsgálták az asszonyt, de rajta sem látszódtak ütések, vagy bármilyen fizikális bántalmazás nyomai. Még csak be sem pirosodott az arca, ahol megütötte őt a barátnője.

Ezután április elsején kért újra segítséget Morales, mert Diamond késsel támadt rá és a gyermekére. A rendőrök ismét azonnal a helyszínre vonultak, de most sem találták dulakodás nyomait, ahogyan Diamondot sem.

Április 14-én megint megcsörrent a telefon a segélyhívó központban, aminek túlsó végén Morales kétségbe esve kért segítséget, mert állítása szerint Diamond és ő összevesztek, barátnője pedig meg akarta őt ütni, de kislánya épp kettejük közé állt, így Diamond végül a gyerek fogát verte ki.

A rendőrök újra kimentek a házhoz, majd bevitték a rendőrségre az anyát és kislányát is kihallgatásra. A gyermeket kérdezgető pszichológusnak azonban rettentő dolgokat mesélt a kislány.

A hatéves több különböző néven említette az édesanyát, a beszélgetés közben, köztük Diamondként is. Ez rögtön feltűnt a pszichológusnak, aki rákérdezett, hogy Diamond az édesanyja-e. A kislány igennel válaszolt és azt mondta:

„Amikor Diamond megjelenik, akkor az édesanyja viselkedése is megváltozik, agresszívabb lesz”.

Olyankor felpofozza, ököllel üti a kislányt, de előfordult olyan is, hogy szíjjal fegyelmezte, melynek nyomai még látszódtak a gyermek testén a kihallgatáskor is.

A lányka azt is elmondta, hogy nem olyan régen anyja – mielőtt a rendőrséget hívta volna –, késsel támadt rá, most pedig magával veszekedett, mielőtt úgy megütötte őt, hogy kiesett az egyik foga.

Mint kiderült, Wendy Moralesnek eddig nem diagnosztizált többszörös személyiségzavara van – a legtöbb személyiségének még saját Facebook-profilja is van.

Az anyát letartóztatták de csak a hamis bejelentésekért emeltek ellene vádat, viszont 7000 dolláros óvadék ellenében szabadlábon védekezhet. Ezt az összeget azonban egyelőre senki sem fizette még ki neki.

Az anya pszichiátriai kezeléseiről azonban nem árultak el semmit, ahogyan arról sem, hogy mi lesz a hatéves kislány sorsa.

És ezeket olvastad már?