KÜLFÖLD

„Odaléptem a rendőrhöz és akkor láttam: az én kisfiam életéért küzdenek a földön” – az apa végignézte 15 éves fia haláltusáját

Édesapja a fiú keresésére indult, mert nem érkezett haza időben.
  • Szerző: Ripost

Szirénázó mentőautók, rendőrök, és egy ártatlan gyermek az út szélén, akinek az életéért küzdenek. Ez fogadta Terry White-ot, aki azt hitte, fia az utcában zajló események miatt nem tud hazajutni. Ám kiderült: Louis fekszik ott.

Képünk csak illusztráció!
Fotó: police.hu

Louist a 25 éves Mohammed Hussain gázolta el a nagy sebességgel haladó autójával. Az ütközés következtében a fiú olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy másnap, a 15. születésnapján a kórházban életét vesztette. Hussaint négy év börtönre ítélték és további öt évre eltiltották a vezetéstől.

A tavaly márciusi eseményekre így emlékezett az édesapa:

„Louis azt mondta, kilencre hazaér, de nem érkezett meg. Mikor kinéztem az előszoba ablakán, kék fényeket láttam az utca végén. Arra gondoltam, hogy azért nem tud hazajönni, mert kordonokkal elzárták az útját.

Odamentem a rendőrökhöz, hogy megtudjam, nincs-e a fiam a kordon túloldalán. Ekkor tudtam meg, hogy ő fekszik a földön halálos sérülésekkel.

Az édesapa azt is elárulta, hogy fia szerveit felajánlották, hogy életeket menthessenek velük.

”Ezen soha nem tudjuk túltenni magunkat, csak megtanulunk együtt élni vele. Csak az tudja, milyen érzés elveszíteni egy gyereket, aki már átélte„.

Louis egyébként jó tanuló volt, sok időt töltött apjával és édesanyjával, akik külön éltek.

A baleset egyébként azért következhetett be, mert a sofőr a megengedett sebesség majdnem kétszeresével haladt, így csak az ütközés pillanatában vette észre a biciklist – tudta meg a Daily Mail.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszos desszertek karácsonyra
És ezeket olvastad már?