KÜLFÖLD

Nők testrészeit harapdálta össze a kegyetlen nemi erőszakoló

Brutális erőszaksorozat rázta meg az elmúlt hónapokban Bajorországot. A múlt hét végén kezdődött el az esetek gyanúsítottjának pere. Az ügyészség szerint egy 26 éves eritreai migráns három napon belül legalább négy nőt támadott meg.
  • Szerző: WM

A bajorországi Memmingen bíróságának vádlottak padján ül az a 26 éves afrikai menedékkérő, akinek többszörösen elkövetett nemi erőszak és testi sértés miatt kell felelnie. Bár Ali A. mindent próbált tagadni, az ügyész szerint megdönthetetlen bizonyítékok sora áll szavaival szemben. Az első ismert esetre december 3-án került sor, amikor is egy sétáló nőt támadtak meg, és 75 percen keresztül molesztálták egy réten. Az áldozat vallomása szerint az elkövető beleharapott a mellébe, valamint az ujjaival szexuálisan molesztálta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az első eset után két nappal egy kávézóban itta le magát Ali A., aki ekkor a pincérnőt szemelte ki magának. A felszolgálót a női mosdóban támadta meg, de a nő szerencsére el tudta lökni magától a részeg férfit.

A támadó alig egy órával később biciklivel kereste újabb áldozatát. Egy nő éppen a kutyasétáltatást követően próbált beszállni az autójába, amikor hátulról belökték a kocsiba, majd az erőszakoskodó levette a nőről a melltartóját és a cipőjét. A szakorvosi vizsgálat szerint a nőt az autóban fojtogatták és az alsó ajkába is beleharaptak. A még mindig ittas állapotba lévő tettes megpróbálta a bringáját betenni az autóba, ekkor azonban a sokkos állapotba került nő lenyomta a zárat, és megpróbált elhajtani. Az elkövető a motorháztetőre vetette magát, majd a kipörgő kerek autó lendületétől a földre zuhant.

Az enyhébb sérülései nem akadályozták meg abban az eritreait, hogy egy újabb órával később egy adventi ágakat díszítő nőt egy öltözőkabinba lökdössön, ahol áldozata arcába harapott, majd őt is fojtogatni kezdte és megerőszakolta. Egy szemtanúnak végül sikerült közbeavatkoznia, nélküle lehet, hogy a nő túl sem élte volna a támadást. A férfi még ekkor is el tudott menekülni a helyszínről, de pechjére a hátitáskája az előző áldozata kocsijában maradt, így a rendőrök könnyen beazonosíthatták a 2015-ben a Földközi-tengeren keresztül előbb Olaszországba, majd Németországba menekülő migránst.

Az afrikai migráns szerint egyébként a táskája csak azért került az autóba, mert a nő biciklizés közben elütötte őt, és az a lehúzott ablakon át pont beesett a kocsiba. A bíró természetesen azonnal jelezte, hogy nem hisznek neki. A férfi állítása szerint nem tud sem olvasni, sem írni. Ő csak azért jött Németországba, mert azt hallotta, hogy ott jobban meg tud élni.

És ezeket olvastad már?