Létrehozva: 2019.09.12.

Nők testrészeit harapdálta össze a kegyetlen nemi erőszakoló

Brutális erőszaksorozat rázta meg az elmúlt hónapokban Bajorországot. A múlt hét végén kezdődött el az esetek gyanúsítottjának pere. Az ügyészség szerint egy 26 éves eritreai migráns három napon belül legalább négy nőt támadott meg.

A bajorországi Memmingen bíróságának vádlottak padján ül az a 26 éves afrikai menedékkérő, akinek többszörösen elkövetett nemi erőszak és testi sértés miatt kell felelnie. Bár Ali A. mindent próbált tagadni, az ügyész szerint megdönthetetlen bizonyítékok sora áll szavaival szemben. Az első ismert esetre december 3-án került sor, amikor is egy sétáló nőt támadtak meg, és 75 percen keresztül molesztálták egy réten. Az áldozat vallomása szerint az elkövető beleharapott a mellébe, valamint az ujjaival szexuálisan molesztálta.

Az első eset után két nappal egy kávézóban itta le magát Ali A., aki ekkor a pincérnőt szemelte ki magának. A felszolgálót a női mosdóban támadta meg, de a nő szerencsére el tudta lökni magától a részeg férfit.

A támadó alig egy órával később biciklivel kereste újabb áldozatát. Egy nő éppen a kutyasétáltatást követően próbált beszállni az autójába, amikor hátulról belökték a kocsiba, majd az erőszakoskodó levette a nőről a melltartóját és a cipőjét. A szakorvosi vizsgálat szerint a nőt az autóban fojtogatták és az alsó ajkába is beleharaptak. A még mindig ittas állapotba lévő tettes megpróbálta a bringáját betenni az autóba, ekkor azonban a sokkos állapotba került nő lenyomta a zárat, és megpróbált elhajtani. Az elkövető a motorháztetőre vetette magát, majd a kipörgő kerek autó lendületétől a földre zuhant.

Az enyhébb sérülései nem akadályozták meg abban az eritreait, hogy egy újabb órával később egy adventi ágakat díszítő nőt egy öltözőkabinba lökdössön, ahol áldozata arcába harapott, majd őt is fojtogatni kezdte és megerőszakolta. Egy szemtanúnak végül sikerült közbeavatkoznia, nélküle lehet, hogy a nő túl sem élte volna a támadást. A férfi még ekkor is el tudott menekülni a helyszínről, de pechjére a hátitáskája az előző áldozata kocsijában maradt, így a rendőrök könnyen beazonosíthatták a 2015-ben a Földközi-tengeren keresztül előbb Olaszországba, majd Németországba menekülő migránst.

Az afrikai migráns szerint egyébként a táskája csak azért került az autóba, mert a nő biciklizés közben elütötte őt, és az a lehúzott ablakon át pont beesett a kocsiba. A bíró természetesen azonnal jelezte, hogy nem hisznek neki. A férfi állítása szerint nem tud sem olvasni, sem írni. Ő csak azért jött Németországba, mert azt hallotta, hogy ott jobban meg tud élni.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megdöbbentő bejelentés: félelmetes jelenséget rögzített a NASA napfigyelő műholdja

origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

magyarnemzet.hu

Bekeményítettek a hazai autópályákon, mert amíg szépen kérték, senkit nem érdekelt

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

origo.hu

Vajna Tímea bikiniben mutatta meg műtéti hegeit

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

KÜLFÖLD

Brüsszel nem törődik az európai emberek érdekeivel

KÜLFÖLD

Teljes agyrém: már az Európai Tanács elnöke is háborúról beszél

KÜLFÖLD

A calabriai maffia halálos „zombidroggal” árasztja el Európát

KÜLFÖLD

Óriási balhé Németországban: húsvét helyett muszlim ünnepre díszítették fel a belvárosokat

KÜLFÖLD

Szörnyű: Rejtélyes körülmények között eltűnt a milliárdos házaspár 16 éves lánya

KÜLFÖLD

Zelenszkij elleni merényletre készült egy lengyel férfi

KÜLFÖLD

Orbán Viktor után a lengyel elnököt fogadta magánrezidenciáján Donald Trump

KÜLFÖLD

Borzasztó tragédia: a 10 éves kisfiú arra ébredt, hogy az apja megölte az összes családtagját