KÜLFÖLD

Nincsenek szavak: 11 éves kisfia temetése után kapta a hírt az édesanya, másik fia is halálos beteg

Két héttel a kisfiú halála után derült ki, hogy ikertestvére leukémiás.
  • Szerző: Ripost

Teljesen összetört Julie Parton, aki 11 éves kisfia temetése után tudta meg, hogy másik fia leukémiás.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bennél agydaganatot diagnosztizáltak tavaly márciusban. A rák egy agresszív formája támadta meg a gyerek szervezetét, az orvosok szerint maximum 15 hónapja volt hátra. Ben 30 sugárterápiás és két kemoterápiás kezelést kapott, ám decemberben életét vesztette.

„Lehetetlen szavakba önteni, mennyire borzalmas ez. Miután mindent végigcsináltunk Bennel, és még éppen az elvesztését gyászoltuk, igazi csapás volt két héttel a temetése után, hogy a testvére is a rákkal küzd” – mesélte az anya. „Senkinek sem kellene eltemetnie a 11 éves fiát. És ki tudja elképzelni azt a fájdalmat, milyen 11 évesen elveszíteni az ikertestvérünket?”.

Ben temetése után nem sokkal Jack hátfájdalmakra és fáradékonyságra panaszkodott, ám mindenki azt hitte, a gyász okozza a problémáit. Két héttel a temetés után azonban kiderült, Jack leukémiás.

„Bár borzalmas ilyet mondani, de valamiféle megkönnyebbülés volt, hogy Jacknek leukémiája van, és nem agydaganata. Így ugyanis több esélye van a túlélésre” – vallotta be az anya.

Jack nyáron gerincvelő-átültetésen esett át és úgy tűnik, sikerült meggyógyulnia. A kezeléseket és a kemoterápiát azonban még két évig folytatnia kell, hogy biztosak lehessenek abban, nem jön vissza a betegség.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?