KÜLFÖLD

Nesze nektek, dánok, importáltátok a hóhéraitokat! – videó

Nem akarnak beolvadni, nem akarnak dánok lenni, de a dánok kiirtásával fenyegetőzött a migráns. Videó örökítette meg az eseményeket..
  • Szerző: Ripost

A felvételt Rasmus Paludan, a dán iszlámellenes politikus – aki mindenütt rendőri védelmet igényel – tette közzé nemrégiben. Mint arról a Vadhajtások.hu-n olvashatnak, demonstrációt tartott pártja, a Stram Kurs (Kemény Vonal) tagjaival egy aarhus-i iskolában – Dánia második legnagyobb városában.

Forrás: YouTube

A tüntetés során a párt tagjai videófelvételt készítettek arról, hogy milyen fogadtatást kaptak a helyiektől. Az egyik videón – amelyet Rasmus Paludan YouTube-csatornájára töltöttek fel – egy szakállas, agresszív migráns kiabál egy dán fiatalemberrel. Ordibálva előadott fenyegetései ugyan nem tűrnek nyilvánosságot, Kim Møller, az Uriasposten politikai blog szerzője leírta a videón hallható sértéseket. Bár a szöveget nehéz arcpirulás nélkül olvasni, aki mégis kíváncsi rá, itt megteheti.

A szakállas üvöltöző mondandójának lényege, hogy meg fogják semmisíteni a dánokat, akik egyébként sem szaporodnak, mert „állatokkal közösülnek” – a migráns szerint.

Tulajdonképpen nem történt más, mint az, hogy a bevándorló nyíltan kimondta azt, amit mindenki tud, de a balliberális véleményterrorban tilos beszélni róla – a muszlim bevándorlók Európa meghódítására készülnek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?