KÜLFÖLD

Borzalmas tragédia: megerőszakolták a tizenhét éves lányt, felakasztotta magát

A bíróság szerint az erőszak, valamint az öngyilkosság is megakadályozható lett volna nagyobb odafigyeléssel és szigorral.
  • Szerző: ripost

Rettenetes öngyilkosság rázta meg az angliai Suffolk megyét. Ipswich városában egyik reggel borzalmas látvány fogadta a rendőröket: a tizenhét éves Megan Younger-Watson testét felakasztva találták meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fiatal lány minden bizonnyal öngyilkos lett, ezt támasztják alá az előző este történtek is.

Öngyilkosság: a tizenhét éves tinit megerőszakolták, ő pedig felakasztotta magát.

Öngyilkosság: a tizenhét éves tinit megerőszakolták, ő pedig felakasztotta magát.
(Fotó: Facebook)

Megan a barátaival egy házibuliban ünnepelt, ahol a társaság több tagjával együtt felöntött a garatra, a buliban ráadásul kábítószer is fogyott.

Hazafelé tartva Megan zavart állapotban közölte a barátaival, hogy megerőszakolta őt valaki a buliban, másnap reggelre pedig a felakasztott holttestére találtak rá a hatóságok – írja a Daily Mail.

Megan édesanyja, Natashia Younger-Watson szerint a lánya környezetének többet kellett volna tennie annak érdekében, hogy ne fajuljon tragédiává a mókásnak induló buli.

Az öngyilkossá vált lányt a környezete gyönyörűnek, udvariasnak és jó humorúnak ismerte, az elvesztése az egész közösséget megrázta.

A suffolki bíróság közlése szerint az erőszak, valamint az öngyilkosság is megakadályozható lett volna nagyobb odafigyeléssel és szigorral.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?