KÜLFÖLD

„Nem kapok levegőt!” – percek alatt életét vesztette a kisfiú: azt hitték csak színlel

Az otthon ápolója tíz percig nézte a gyerek haláltusáját, miközben nem tett semmit.
  • Szerző: Ripost

A Lakeside gyermekotthon egyik nővérét, a 47 éves Heather Mclogant gondatlanságból elkövetett emberölés és segítségnyújtás elmulasztásának vádjával állították bíróság elé. Azzal gyanúsítják, hogy egy michigan-i tinédzser haláláért felelős, miután tíz percig hagyta szenvedni és meghalni, mert azt gondolta, hogy a fiú csak színlel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Miután a 16 éves Cornelius Frederick valószínűleg rosszul lett, az egyik nővér hiába talált rá időben, csak 12 perc elteltével tárcsázta a segélyhívót. Addig a fiatal szobája előtt állt, mert azt gondolta, hogy a kölyök csak színleli a rosszullétet. Ám mire a mentősök a helyszínre érkeztek, hogy megpróbálják újraéleszteni a tinédzsert, már csak a halál belltát tudták megállapítani: a fiú mintegy 15 perccel korábban vesztette életét – írja a CrimeOnline.

McLogan mellett a Lakeside akadémia további két alkalmazottja, Michael Mosley és Zachary Solis is gyanúba keveredtett. A két ápoló állítólag lefogta a fiút, aki, mielőtt elájult volna, azt kiabálta: „Nem kapok levegőt!”

A tinédzser korábban szendviccsel dobálózott a kávézóban, emiatt döntöttek úgy az ápolók, hogy megbüntetik...

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?