KÜLFÖLD

Nem engedélyezték a fizetett szexórát Svédországban!

Pedig jó ötletnek tûnt, hogy ezzel is javítsák a svédek gyermekvállalási kedvét, nem beszélve az egyéb előnyökről.
  • Szerző: SZM

Kapjon minden önkormányzati dolgozó heti egy, fizetett szexórányi szabadidőt – javasolta egy héttel ezelőtt a svédországi Overtornea városában Per-Erik Muskos szociáldemokrata képviselő.

Az elképzelése az volt, hogy amíg a gyerekek még iskolában vannak, a szülők egy órára hazamehessenek ebéd után hancúrozni egyet, ha kedvük tartja.

Az ötletét valószínűleg a dánok ihlették, akik reklámfilmeket készítettek, amelyekkel ösztönözni szeretnék a gyermekvállalást. Svédországban ezzel nincs is akkora gond, de a statisztikák szerint valamelyest csökkent a újonnan született svéd gyerekek száma az elmúlt évben.

A politikus részint erre is hivatkozott, részint pedig azt mondta, hogy a szex kiváló testedzés és javítja a dolgozók hangulatát.

Minden hiába volt. Az önkormányzat vezetői most bírálták el az ötletet és elvetették azt. A polgármester elismerte, hogy a képviselő ötlete “szórakoztató” volt, de amint megjegyezte – nem avatkozhatnak bele mások belügyeibe és nem szabhatják meg azt sem, hogy ki, mikor szexeljen.

Forrás: RT.com

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?