KÜLFÖLD

Nem akart maszkot húzni: ülősztrájkot kezdett a nyugdíjas nő az üzletben -videó

Volt maszkja, csak nem jól viselte a nyugdíjas asszony.
  • Szerző: Ripost

Rendkívüli eseményeket filmeztek le az Egyesült Államok déli partvidékének egyik Costco nevű bevásárlóközpontjában. Egy idős nő kezdett brutális hisztériába, amiért rá mertek szólni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nyugdíjas asszony megsértve érezte magát, amiért rászólt az áruház egyik alkalmazottja, hogy vegyen fel szájmaszkot, ne csak az egyik fülére akassza. Mikor megtagadta a kérést, és megpróbálták kivezetni, azonnal a földre vetette magát és kiabálni kezdett. Sőt alkotmányos jogára hivatkozott, állítása szerint korlátozzák azzal, hogy maszkviselésre akarják kényszeríteni.

„Nem távozom. El akartok vinni? Amerikai vagyok. Alkotmányos jogaim vannak!” – hallatszott a nő ordítása a felvételen.

A botrányos hisztéria kitörése után az alkalmazott felszólította a nőt, hogy jöjjön vissza máskor, amikor már hajlandó lesz normálisan viselni a maszkját, de ez sem hatott.

A nő végül az üzlet bejáratánál vert tanyát, ahol a legjobban akadályozta a többi vásárló közlekedését, ki- és bejárását.

Az egyik alkalmazott még azt is felajánlotta neki, hogy ha nem akar távozni, hoz neki egy széket, amin ülhet, a nő azonban csak felállt, pár lépést elmozdult, majd ismét leült a földre.

A felvételből végül nem derül ki, hogyan oldódott meg a konfliktus.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?