KÜLFÖLD

Nehéz kibírni könnyek nélkül: ezzel lepték meg az agydaganattal küzdő 10 éves kislányt

A rák elleni hosszú harc után a tízéves Evie Orman szépen gyógyul.
  • Szerző: Ripost

A tízéves Evie Ormannál 2019 áprilisában diagnosztizálták a medulloblastomát, azaz a gyerekkorban leggyakoribb rosszindulatú agydaganatot, ami továbbterjedt és a gerincét is megtámadta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

How lovely is this?! We hope she battles through recovery with the help of her new puppy ??

Közzétette: Daily Star2021. január 17., vasárnap

 

Evie-t tíz órán át műtötték, majd kerekesszékbe kényszerült. Egy év sugárterápia és kemoterápia után újra megvizsgálták, és hazatérhetett. Most idegrehabilitációba kezdett abban a reményben, hogy újra segítség nélkül tudjon majd járni – írja a Daily Star.

Evie édesanyja, Katie Orman egy fehér pomerániai törpespitz és chihuahua keverék kutyát kapott ingyen, hogy azzal lepje meg gyermekét, miután a közösségi médiában kért segítséget a tökéletes társ megtaláláshoz. A rák ellen küzdő fiatal lány legnagyobb álma ugyanis az volt, hogy legyen egy kutyája, aki most segíthet neki a felépülésben.

A bátor kislány nagyon meglepődött, mikor megkapta a kutyust, és rettentően boldog volt. Édesanyja szerint az állat hatalmas löket boldogságot adott neki, amire most nagy szüksége van a felépüléshez.

A kutya a legjobb terápia. Evie-t sok terápiás kutya látogatta meg a kórházban. Az egyik barátunk még egy pónit is elvitt oda, így az állatok végig mellette voltak, hogy támogatást nyújtsanak. A kutyát adományozó hölgy gyönyörű dolgot tett„ – fogalmazott az anyuka.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?