KÜLFÖLD

Négymilliárdot nyert a lottón: mindet elverte piára

Azt mondja, semmit nem bánt meg, mindent ugyanúgy csinálna.
  • Szerző: Ripost

Azt hitte, egy pillanat alatt örökre megváltozott az élete, aztán kiderült, hogy mégsem: az angol Michael Carroll 2002-ben 4 milliárd forintnyi összeget nyert a lottón, hogy aztán egy tíz évig tartó ámokfutás során az utolsó fillérig eljátssza, eligya és eldrogozza a mesés vagyont.

Carroll ma már nem is lehetne távolabb a milliárdosok életstílusától – előbb szobafestőként próbálkozott, jelenleg pedig egy skóciai bányában dolgozik vájárként, órabérben.

„Egy percig sem bántam meg semmit, ha vissza lehetne forgatni az időt, akkor is mindent ugyanúgy csinálnék” – nyilatkozta a Daily Mail-nek az évek alatt jó pár kilót felszedő, de milliárdokat elvesztő férfi. „Tíz évig jó életem volt, de most mégis boldogabb vagyok, mert visszakaptam a régi énemet” – magyarázta.

Carroll saját bevallása szerint ámokfutása csúcspontján „csont alkoholista” volt, és napi két üveg vodkát ivott meg. Norfolkban vett egy birtokot, ahová autóverseny-pályát is építtetett, és gyorsan összetűzésbe került a szomszédaival a szakadatlan bulik és orgiák miatt. Végül öt hónapra börtönbe is került, amiért terrorizálta az ott élőket. 2006-ban még kilenc hónapra leültették garázdaságért, és innen már nem volt visszaút: négy évvel később csődöt jelentett.

A férfi a mai napig lottózik, és azt mondja, ha véletlenül újra megütné a főnyereményt, mindent megtenne, hogy távol tartsa magát a balhéktól.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?