KÜLFÖLD

„Isten veled, drága” – az út szélén találtak rá az elhunyt négygyermekes édesanyára

Családja elképzelni sem tudja, milyen szörnyűség történhetett a nővel. Váratlanul következett be a sorscsapás.
  • Szerző: Ripost

Egy forgalmas út mellett, az aljnövényzetben holtan találtak egy négygyermekes édesanyát. A 41 éves Helen Anderson holttestét hétfőn fedezték fel a surrey-i Guildfordból kivezető A3-as felhajtójánál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrséget azok riaszthatták, akik megtalálhatták az élettelenül heverő nőt. Családját mély fájdalom töltötte el a tragédia hírére. El sem tudják képzelni, mi történhetett Helennel.

Fotó: pixabay.com

„Drága húgunk és lányunk eltávozott. Szerettünk téged. Ebben az életben sok kihívással kellett szembenézned, mégis nagy szíved volt. Isten veled, drága Helen” – búcsúztak el szerettei az elhunyt nőtől.

Négy gyermekét a családja támogatja ebben a nehéz időszakban.

„Gondolataink és legmélyebb együttérzésünk Helen családjával és barátaival van ezekben a hihetetlenül nehéz időkben. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Helen haláláért felelős személyeket felelősségre vonjuk, és jelentős előrelépést értünk el a nyomozásban” – árulta el a Mirrornak Emma Vickers főfelügyelő.

Két férfit – akik a rendőrség szerint ismerhették a négygyermekes anyukát – letartóztattak a halálesettel kapcsolatban.

A nyomozók azt is elmondták, hogy úgy vélik, hogy az észak-londoni Finsbury Parkból származó Andersont máshol ölték meg, és a holttestét elszállították.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?