KÜLFÖLD

Négyes ikreket szült a rákos asszony

A boldogság és a kétségbeesés kéz a kézben jár Kayla Gaytan életében: nem sokkal azután, hogy kimondta a boldogító igent tavaly a párjának, megállapították, hogy a rák egy agresszív fajtájában, Hodgkin-limfómában szenved.
  • Szerző: emta

Az amerikai nő teljesen összetört, főként, mivel az orvos azt is közölte vele: nem lehet gyermeke. Elképzelhető, mekkora döbbenet lett rajta úrrá, amikor egy hónap múlva kiderült: állapotos, és nem sokkal később az is: ráadásul négyes ikreket vár! Ettől fogva már a magzatok érdekeit kellett néznie. A babák hét hónapra születtek, így azonnal inkubátorba kerültek.

A család nehéz helyzetbe került. Úgy gondolták, ha legalább négyezer dollárhoz (átszámítva kb. 1,1 millió forint) jutnának, meg tudnák venni a legszükségesebb dolgokat. Eldöntötték, hogy segítséget kérnek, már csak a babák miatt is.

17 ezren adományoztak a családnak

Megkerestek egy segélyvonalat, és feltárták helyzetüket. Ám alábecsülték az emberek segítőkészségét. Mindenkit meglepett, hogy attól a pillanattól kezdve, amikor felkerült kérésük a segélyszervezet oldalára, tíz percen belül 200 ezer dollár gyűlt össze. Most 1,1 millió dollárnál tartanak (315 millió forint), amit több mint 17 ezer felajánló adott össze.

-  Megerősít a hitemben, hogy tudom: számíthatok az emberek segítségére annak ellenére, hogy nem ismernek bennünket személyesen. Ez erőt ad a betegséggel való küzdelemhez is.

A babák hamarosan kikerülhetnek az inkubátorból

A négy babát egyelőre inkubátorban tartják, állapotuk kielégítő, így hamarosan átkerülhetnek a bölcsőbe. Charls és Victoria az erősebb, de szépen fejlődik Michael és Lillian is. Otthon pedig minden készen áll a fogadásukra, hála az emberek összefogásának.

 

És ezeket olvastad már?