KÜLFÖLD

Négy hónap börtönt kapott egy 14 éves nemi erőszakoló

Egy 14 éves migrációs hátterû tinédzsernek kellett a bécsi bíróság vádlottak padjára ülnie, mert megerőszakolta egy hasonló korú iskolatársát. Ráadásul az elkövető egyik barátja az egész bûncselekményt le is filmezte.
  • Szerző: WM

Hogy lehetséges az, hogy egy fiatal nemi erőszakkal kívánja elveszíteni a szüzességét?

– tette fel a költői kérdést az ügyben eljáró bíró. Történt ugyanis, hogy tavaly szeptemberben egy 14 éves macedón tinédzser találkozót beszélt meg egy vele egykorú iskolatársával. Az ártalmatlan találka azonban villámgyorsan rémálommá vált a lány számára, mert a migrációs hátterű fiú erőszakossá vált.

Ráadásul az elkövetővel volt egy 15 éves barátja is, aki segített lefogni az áldozatot, befogta a száját, és óvszert adott a macedón fiúnak. Ráadásul a kísérő úgy döntött, hogy ezt a borzalmat le is videózza a telefonjával. A lány iskolájában a felvétel később kézről-kézre terjedt. Az esetre csak akkor derült fény a rendőrség számára, amikor az igazgatónő pletykákat kezdett hallani a terjedő videóról, és emiatt feljelentést tett.

Az áldozat később azt mesélte, hogy szégyellte a történteket, ezért nem mert édesanyjának mesélni róla.

A bűnösségét mind a két fiatal elismerte, de magyarázatot nem tudtak adni tettükre. A vádlottak ügyvédjei azzal próbálták mentegetni a védenceiket, hogy siralmas gyermekkoruk volt. A 14 erőszakoló macedón szülei röviddel a fiú születése után elváltak, az édesanyja egyedül nevelte fel. A 15 éves tettestársnak az édesapja Párizsban él, míg az anyja előzetesben van.

Az osztrák közvéleményt sokkolta, hogy a 14 éves fiatalt mindössze két évre ítélte a bíróság, de jó magaviselet esetén akár már négy hónap múlva szabadulhat. A tettestársat 15 hónapnyi felfüggesztett börtönt kapott.    

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?