KÜLFÖLD

Most jelentették be: Elfogták a kocogó nő kegyetlen gyilkosát

A nő halálának rejtélye hónapokig tartotta lázban a közvéleményt. Most fény derült a brutális gyilkosság részleteire.
  • Szerző: RIPOST

A 27 éves nő még novemberben tűnt el Németországban, Endingen városában, ahol futni indult, ám onnan soha nem tért vissza. Holttestét pár nappal eltűnése után találták meg, a rendőrség azonban szinte tehetetlen volt, hiszen sem az indítékról, sem a gyilkosról nem lehetett tudni semmit. Nyolc hónappal később bukkantak igazán értékelhető nyomra: kiderült, hogy

a vasrúd, amit a helyszínen találtak - és amivel a gyilkos végzett áldozatával - egy meghatározott teherautó-típushoz köthető.

A Bildre hivatkozva a Blikk azt írta, hogy a nyomozók eljutottak egy román teherautósofőrig, aki nemzetközi fuvarozással foglalkozik. Ellenőrizték a 40 éves férfi mobiltelefonjának cellainformációit, amiből kiderült, hogy a gyilkosság időpontjában a tetthely közelében járt. Ezen felül az is segített a bizonyosság megszerzésében, hogy a férfi nyálmintáit összevetették az áldozaton talált nyomokkal, amik egyezést mutattak.

Kiderült, hogy a sofőr ölhetett meg egy másik nőt is: a 20 éves lányt Ausztriában, Kufsteinben gyilkolták meg még 2014-ben, de a gyilkosnak mindeddig nem akadtak nyomára.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?