KÜLFÖLD

„Repülj magasra édes lányom” – egy mező közepén bukkantak rá a gyönyörű 23 éves modell holttestére

A történtek sokakat megdöbbentettek és felzaklattak a közösségben. Váratlanul vesztette életét a gyönyörű fiatal nő.
  • Szerző: Ripost

A 23 éves Gracie Spinks imádott lovagolni, nagyon szeretett a lovakkal foglalkozni, főleg sajátjával, Paddy-vel. Emellett díjugratott és díjlovaglásban is jeleskedett, de ezek mellett részmunkaidőben modell karrierjét építette és egy helyi kisboltban dolgozott. A fiatal nő a derbyshire-i Duckmanton faluban nőtt fel és ott is élt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ám családja a napokban egy borzalmas tragédiát élt át, ugyanis Gracie egyik pillanatról a másikra eltűnt. A reggeli órákban azonnal a keresésére indultak és pár órával később, még délelőtt egy mezőn találták meg a holttestét.

Fotó: pixabay.com

A festői szépségű faluban lezárást rendeltek el, és az általános iskolában a gyerekeket nem engedték ki a szabadba, de kora délutánra a rendőrség közölte, hogy a helyzetet megoldották – írja a Mirror.

„A helyiek azt mondják, hogy ez egy nagyon kegyetlen támadás volt. Ha jól tudom, Gracie éppen a lovára vigyázott, amikor megtámadták. Ez egyszerűen szörnyű” – árulta el a falu egyik lakója.

Egyik barátja úgy emlékezett meg Gracie-ről, mint egy gyönyörű, kedves és pezsgő személyiség, akit túl korán vittek el.

„Repülj magasra édes lányom, szeretetet küldök minden családtagodnak és barátodnak ezekben a szívszorító időkben” – nyilatkozta a lány egy másik barátja.

A derbyshire-i rendőrség elárulta, hogy két haláleset történt ugyanazon a napon. Egy helyi 30-as éveiben járó férfi végzett a gyönyörű modellel, majd pedig öngyilkosságot követett el nem messze. Az még egyelőre ismeretlen, milyen kapcsolatban állt egymással Gracie és gyilkosa.

A rendőrség tisztában van azzal, hogy a Duckmantonban történtek sokakat megdöbbentettek és felzaklattak a közösségben, ezért a következő napokban sűrűbben fognak járőrözni.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?