KÜLFÖLD

Minden tiszta vér volt: Piás pasija verhette agyon a 26 éves szépséget

Holtan találtak egy 26 éves nőt egy cancúni hotelben. A rendőrség a nő pasiját vádolja a gyilkossággal.
  • Szerző: szbd

Borzasztó tragédia történt egy cancúni hotelben! A szálloda dolgozói egy 26 éves nőt találtak holtan az egyik szobában. A lány családja szerint Sativa Transue a szerelmével, Taylorral nyaralt, amikor a tragédia történt.

„A barátja Mexikóban, Cancúnban akart nyaralni hálaadáskor, ezért elkísérte” – mondta az elhunyt lány nővére, Mykayla. „Imádta Mexikót, korábban is volt már ott. Még írt is nekem, hogy nagyon jól érzi magát” – tette még hozzá. Mykayla azt is elmondta, hogy a testvére a halála előtt még SMS-eket küldött a barátainak, amikben kötszereket kért, állítása szerint csúnyán összeveszett a pasijával.

Fotó: Instagram

„Az emberek sikolyokat hallottak az éjszaka közepén, de senki nem tett semmit. Reggelre pedig már halott volt” – mondta az elhunyt lány testvére, aki azt is elmesélte, hogy a húga korábban már bevallotta a családnak, hogy a párja olykor erőszakos, ha iszik – írta meg a crimeonline.com.

A hatóságok szerint Tayler ezúttal is ittas volt, és ez vezethetett a tragédiához. Úgy tudni, borzasztó látvány fogadta a nyomozókat a szállodai szobában, minden tiszta vér volt. A cancúni hatóságok letartóztatták a férfit, és gyilkossággal vádolták meg.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?