KÜLFÖLD

Migráns szúrt nyakon egy férfit a bécsújhelyi kocsma előtt

A rendőrség még vizsgálja, hogy mi vezethet a véres támadásig. A hatóságok közlése szerint egy 21 éves szíriai migránst gyanúsítanak a késelés elkövetésével.
címkék:
  • Szerző: WM

Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba azt a 38 éves osztrák férfit, akit egy bécsújhelyi kocsma előtt szúrtak nyakon. A rendőrség közlése szerint azt egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a nézeteltérést, az azonban bizonyosnak tűnik, hogy a gyanúsított és az áldozat korábbról nem ismerték egymást. A hatóságok egyébként egy 21 éves szíriai migránst vettek őrizetbe, aki a tanúvallomások szerint a szóváltás során hirtelen előkapott egy zsebkést, és kérdezés nélkül a vitapartnere nyakába szúrta azt. A feltételezett elkövető ezt követőn elmenekült helyszínről, de nem sokkal később egy igazoltatás során sikerült elfogni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nyomozók a kést a kocsma és az elfogási helyszín között találták meg, a bevándorló ugyanis menekülés közben eldobta azt. Az osztrák férfi állapotáról annyit közöltek az orvosok, hogy egy szúrt és több vágási sérülést találtak a nyaki részen, ami miatt életveszélyes sérülésekkel vették fel az intenzív osztályra.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?