KÜLFÖLD

Migráns erőszakolta meg a sikoltozó nőt, párja tehetetlenül nézte

A férfi hiába hívta a rendőröket a szörnyû tett után, azok azt hitték, csak viccelődik.
  • Szerző: Ripost

A fiatal szerelmespár Bonn közelében kempingezett, mikor éjszaka bemászott a sátrukba egy migráns: a ghánai férfi kezében hatalmas kés volt. A migráns a hajánál fogva rángatta ki a 23 éves nőt a sátorból, és a 26 éves férfi szeme láttára megerőszakolta a fiatalt, miközben kését végig a tokához szorította. A borzalmas tett után a migráns elmenekült.

 

A kétségbeesett férfi azonnal felhívta a rendőrséget, és elmesélte, mi történt - mire a diszpécser letette a telefont! A férfi ekkor még nem gyanakodott, reszkető barátnőjével elindultak a főút irányába, hátha akkor hamarabb rájuk talál a segítség, ám a rendőrök csak nem jöttek.

Mikor a férfi másodszor is telefonált, a diszpécser közölte vele, hogy ne viccelődjön, mert erre nincs ideje, és újra letette a telefont. A rendőrök végül fél órával később érkeztek ki, a harmadik hívás után, és a mentők megerősítették: a fiatal lányt megerőszakolták.

Az eset még áprilisban történt, a rendőrségi nyomozást most zárták le. A hitetlenkedő diszpécsert felfüggesztették, a hívások során több hibát is vétett.

A 31 éves ghánai migránst a szomszédos városban ismerte fel egy járókelő a rendőrségi fotóról, őt letartóztatták.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?