KÜLFÖLD

„Miért nem haltam meg?” – meztelenül, vérbe fagyva találták rá az eltűnt tinédzserre

A szülők legrosszabb rémálma vált valóra, amikor nem érkezett haza a biciklitúráról kisfiuk.
  • Szerző: Ripost

Az aggódó szülők hívták fel kétségbeesetten a floridai rendőrséget, miután tinédzser fiuk nem ért haza a biciklitúrájáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrség a késői óra ellenére is megkezdték a keresését, ami végül másnap a kora reggeli órákban hozott eredményt.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A fiú miután magához tért egy közeli úthoz sétált. Teljesen meztelen volt, a szemei bedagadtak és a szája is vérzett. Ráadásul folyamatosan azt kérdezgette, hogy miért nem halt meg.

Miután teljesen kitisztult a feje, döbbenetes dolgokról számolt be. Biciklizés közben találkozott egy 16 év körüli sráccal, akivel beszélgetésbe elegyedett, majd váratlanul rátámadt, és állítólag addig fojtogatta, amíg el nem ájult. Később az erdőben arra ébredt fel, hogy a fiú megállás nélkül ütötte. Azt is elmondta a rendőröknek, hogy szerinte hol lakik a támadója.

Amikor a fiú meglátta a nyomozókat teljes nyugodtsággal közölte velük, hogy az erdőben vannak a megvert tini holmijai, majd oda is vezette őket. Kihallgatása során azt is elárulta, hogy azért támadta meg a biciklis fiút, mert mondott valamit a nővérére.

A fiú nem tagadta, hogy meg akarta ölni áldozatát, először fojtogatta, majd az erdőbe vonszolta, ütötte és rugdosta, miközben az áldozat „könyörgött neki, hogy hagyja abba”.

A 16 éves fiút gyilkossági kísérlettel, testi sértéssel és emberrablással vádolták meg. A gyanúsított és az áldozat nevét életkoruk miatt nem hozzák nyilvánosságra – számolt be a megdöbbentő esetről a Crime Online.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?