KÜLFÖLD

Meztelenül villantott az édesanya, lánya online órájára sétált be – videó

Élete legkínosabb perceit élte át a családanya, amikor elfelejtkezett a digitális oktatásról.
  • Szerző: Ripost

Meztelenül sétált el egy anyuka a kamera előtt, amikor kislányának a digitális órája zajlott. A kínos jelenetről a Facebook-oldalán számolt be, miután rájött, hogy jobb, ha vállalja, ennél kellemetlenebb ugyanis remélhetően nem történik már vele.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Úgy gondoltam, hogy meg kell osztanom ezt, mert ez a legkínosabb dolog, ami velem valaha megtörtént. De mindannyian nevethetünk rajta” – mondta a nevetéstől a könnyeivel küzdő anyuka.

Háromgyermekes édesanyaként egy szempillantás alatt felfordult az élete, hiszen a digitális oktatás alatt három fele kellett figyelnie. A vicces jelenet napján is útjukra indította a csemetéit, mindenkinek segített, hogy az oktatás gördülékenyen menjen.

Gondolta, mivel már az órákra figyelnek a kicsik, gyorsan elmegy a fürdőszobába és vesz egy forró zuhanyt. Annyira belefeledkezett, hogy még a törölközőjét is a fürdőszobában hagyta, és meztelenül sétált ki a szobába. Ekkor vette csak észre, hogy legkisebb gyereke az ágyában a Zoom-on keresztült kommunikált, amiben éppen belesétált. Szerencsére ma már mindenki csak nevet a jeleneten, ahogyan maga az édesanya is – írta a Bors.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?