KÜLFÖLD

Meztelenül kutyaketrecbe zárták, verték és éheztették a testvérpárt

Szüleik végül saját kertjükben ásták el a gyermekek holttestét.
  • Szerző: Ripost

Az ifjabb Candice Crocker Elwyn (14) és Mary Crocker (14) holttestére eltemetve találtak rá Amerikában, a guytoni házuk kertjében. A nyomozók haláluk után két hónappal találtak rájuk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A tinédzsereket mostohaanyjuk és apjuk nevelte. A nő később bevallotta a rendőrségnek, hogy otthonában vesztették életüket.

A gyerekeket két éven keresztül nem láttak kimozdulni a házból, anyjuk ezt azzal magyarázta, hogy otthon tanulnak. Ám közben súlyosan bántalmazta és elhanyagolta őket. Apjuk, mostohaanyjukkal együtt azzal büntette őket, hogy éheztette és rendszeresen egy kutya ketrecbe zárta őket meztelenül.


Kegyetlenségük nem ismert határt, mert amikor mégis adtak a gyerekeknek enni, gyakran például rizsecetet öntöttek bele, ezzel erős rossz ízt adva az ételnek.

A nyomozás során a rendőrség az apa mobiljában lányáról készült ketrecbe zárt, meztelen fotókat találtak. Mary akkor fürödhetett, amikor vendégek érkeztek. Akkor apjuk a ketrecet a fürdőszobába cipelte és vízzel permetezte le. Elwynt pedig rendszeresen övvel verte – írja a CrimeOnline.

A szülőket a bíróság életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte.

És ezeket olvastad már?