KÜLFÖLD

Meztelen fekete nő randalírozott fényes nappal a kisvárosban - videó

A németországi Sinzheimban videózta le valaki a lakása ablakából azt az afrikai migránst, aki ruha nélkül rohangált, üvöltözött és fenyegetett másokat. Egy járókelőt brutálisan meg is ütött a színes bőrû nő...
  • Szerző: WM

Egészen elképesztő jeleneteknek lehettek a szemtanúi azok, akik pár napja a 11 ezer lakosú sinzheimi piactér közelében jártak. Ott ugyanis egyszer csak a semmiből egy meztelenül rohangáló, kiabáló afrikai nő tűnt fel. Az őrülten viselkedő migráns először csak fenyegetőzött, de később egy másik nőt is brutálisan megütött. A tomboló bevándorlónőt végül közterületesek tudták megfékezni, és lefogva a helyszínen tartották, amíg a rendőrség meg nem érkezett.

Az esetről szerencsére felvétel is készült, ami futótűzként terjed több közösségi oldalon is. Ha egy közelben lakó nem rögzíti a történteket, akkor az emberek nem is szereznek róla tudomást, mivel a hatóságok nem adtak ki közleményt az ügyről, a nagyobb hírportálok pedig nem számoltak be róla. Egy újságírói megkeresésre a helyi rendőrség megerősítette, hogy volt ilyen eset, de a nő állampolgárságról, koráról nem adtak felvilágosítást.  

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiramisu-variációk karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?