KÜLFÖLD

Sokkoló: a metró alá lökték az ártatlan 17 éves lányt – Videó

Pillanatokon múlt a tragédia az álló szerelvény alá esett egy nő. Majdnem az életével fizetett, pedig nem tett semmi rosszat.
  • Szerző: Ripost

Sokkoló tragédia történt nemrég az Írországi Dublinban. Egy fiatalokból álló banda kezdte terrorizálni és gúnyolni az utasokat egy helyi metróállomáson.

Leköpködték az ártatlan utasokat, a csinosabb lányokat zaklatni kezdték. Amikor megérkezett az első szerelvény többen azonnal felmenekültek rá. A nők rohanva sietett a nyitott ajtókhoz, hogy véletlenül se késsék le.

Huligánok lökték a sínre

A metró alá zuhant nő
Fotó: YouTube

De a mellettük elsietőket sem kímélték a huligánok. Leköpték vagy épp erőteljesen megrúgták az ártatlan nőket. Egy mindössze 17 éves lányt is fel akartak rúgni, csakhogy a fiatal ösztönösen elhátrált. De nem hagyták elmenekülni, az egyik támadó a biciklije kerekével döntötte le a lábáról, aminek következtében a jármű alá zuhant.

A biztonsági kamerák rögzítették, hogy ezután a verőlegények közül többen érzéketlenül elsétálnak, míg a köpködő piros kabátos férfi a fejére teszi a kezét, és a peron szélére siet, hogy megnézze, mi történt.

Közben a pánikba esett vasúti személyzet és az utasok szintén odarohantak, hogy megnézzék, súlyosan megsérült-e a lány, és vissza tudják-e húzni a peronra.

„A lányom most már jól van, de még mindig feldúlt a történtek miatt. A rendőrség nyomozást indított” – nyilatkozta az édesapa.

Az Irish Rail szóvivője elmondta, hogy a biztonságiak éppen a verekedőket távolították el a vonatról, amikor a lány a sínekre zuhant – írja a Daily Star.

„Miközben biztosították az utasok számára a biztonságos felszállást, a csoport egyik tajga a vonat alá lökte a fiatal nőt, aki így a vonat és a peron közé szorult. A biztonságiak kapcsolatba léptek a mozdonyvezetővel, hogy a vont ne induljon el, és a kis hölgyet visszasegítették a peronra, szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta” – mondta a szóvivő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?