KÜLFÖLD

Menyasszonyi ruhájában temették el az esküvője előtt megölt nőt

A szerelmes fiatal testvérével és sógorával az esküvői előkészületekkel foglalatoskodott, mikor elgázolta őket egy autó.
  • Szerző: Ripost

Izgatottan készült az esküvőjére a 22 éves Diana Bercsenko, de már nem érhette meg a nagy napot: egyike volt annak a hat embernek, akit az ukrán nagyvállalkozó 20 éves lánya, Aljona Zajcova megölt egy autóbalesetben Harkivban.

 

Diana nővérével, a 27 éves Okszánával és sógorával, Szásával vásárolt, mikor Zajcova autójával áthajtott a piroson, beleütközött egy másik autóba, és megpördülve letarolta a buszmegállóban állókat. Szása is életét vesztette a balesetben, Okszána pedig még nem ébredt fel a kómából.

Az esküvőjére készült, de elrabolták tőle a nagy pillanatot. Ezért temettük el a menyasszonyi ruhájában

- mondta a gyászoló család.

Zajcova édesapja, a nagyvállalkozó Vaszilij Zajcev hatalmas kárpótlási összeget ajánlott fel a gyászoló családoknak abban a reményben, hogy így lánya megúszhatja a börtönbüntetést, ám a hozzátartozók sorra utasítják vissza a pénzt.

Az 55 éves Igor Bercsenko szerint Dianát semmi nem hozhatja vissza, és visszataszítónak találja, hogy felajánlják nekik, hogy elhunyt lányuk helyett vegyenek maguknak márkás cipőket a pénzből.

Egy nap, ha felébred, el kell mondanom Okszánának, hogy a testvére és a férje nincs többé!

- mondta könnyeivel küszködve a dühös apa, aki nem akar megbocsátani a száguldozó Zajcovának.