KÜLFÖLD

Mellbevágó: hiába várja már haza szüleit 5 kisgyerek, árván maradtak egy 18 éves fiú miatt

A 18 éves fiú kirabolta a szülőket, majd kegyetlenül végzett velük.
  • Szerző: Ripost

Letartóztattak egy 18 éves férfit, miután lelőtte Joseph és Jossline Rolandot Coloradóban. A házaspár az interneten látta a fiú autóhirdetését. Fel is vették vele a kapcsolatot és megegyeztek, hogy miután megnézik a kocsit, akár készpénzért meg is veszik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Megbeszélték a találkozót, ám kiderült, hogy nincs semmilyen eladó autó. Kyree Brown már akkor fegyvert fogott a párra, amikor még a kocsijukban ültek, majd lelőtte őket. Ezután elvette a pénzüket és elrohant.

A párnak 5 gyermeke van, akik már hiába várják haza imádott szüleiket. A közösség összefogott értük és a Go Fund Me oldalon gyűjtenek számukra pénzt.

„Aki csak ismerte Joe-t és Jossline-t, tudhatja, hogy mindig ők segítettek először. Ők voltak a legjobb emberek, akiket ismertünk, az ajtajuk mindig nyitva állt a barátok és a család előtt. Szeretnénk pénzt gyűjteni a gyermekeik számára. Semmiféle pénz nem pótolhatja azt, amit elvesztettek, de így legalább lesz idejük összeszedni magukat és egy kis pénzügyi biztonságot nyújthatunk nekik” – áll a felkérés szövegében.

Eddig 172 ezer dollárt sikerült összegyűjteni az árván maradt gyerekeknek.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?