KÜLFÖLD

Mellbevágó: a haldokló anyának választania kellett, melyik gyermeke lehet mellette utolsó perceiben

Az asszony már fél éve nem találkozhatott személyesen a családjával.
  • Szerző: Ripost

Ilyennek nem lenne szabad megtörténnie: a haldokló anyának választania kellett gyermekei közül, ki legyen vele a végső percekben. A koronavírus-járvány miatt ugyanis még a végstádiumban lévő betegekhez sem engedik be a családtagjaikat az angliai Norwich-ban – számolt be a megdöbbentő történetről a Daily Star.

Fotó: MTI/EPA/ANSA/Andrea Fasani

Az asszony az elmúlt fél évben nem is találkozhatott személyesen egyik rokonával sem, csak az ablakon keresztül érintkezhettek.

„Olyan, mintha máris elvesztettem volna. Amikor ilyen rossz állapotban vannak, kötelességed mellettük lenni. Teljesen megsemmisít, hogy nem tehetek semmit. Máris gyászolom és még csak el sem tudok tőle búcsúzni, mert nem láthatom majd az utolsó percekben” – mesélte az asszony lánya, Donna Cattermole.

Az asszony folyton zokog, hogy nem ölelheti meg a családját, és még azt sem engedik meg neki, hogy a szerettei körében távozzon az élők sorából.

„Valamit tenni kell, hogy a haldokló, eleve rémült emberek mellett is ott lehessen a családjuk. Nem hagyhatjuk őket magukra” – vélekedett a nő.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?