KÜLFÖLD

Mekkora a baj? Trump mindenkinek megmutatná a leleteit

Az Egyesült Államok elnökének szóvivője megerősítette, hogy Donald Trump a jövő évet egy átfogó orvosi vizsgálattal kezdi majd, az eredményt pedig nyilvánosságra is hozza. Ezzel üzen a kritikusainak.
  • Szerző: wm

Több millió ember követte élőben a 71 éves elnök Jeruzsálemről szóló történelmi beszédét múlt szerdán. Ezalatt pedig sokaknak feltűnt, hogy Donald Trump nagyon kimerült, több szót is elcsukló hangon ejtett ki, egyesek pedig egyenesen azt állítják, hogy a beszéde végén már alig tudta kimondani, hogy „Isten áldja Amerikát”. Voltak, akik ezeket a tüneteket azzal magyarázták, hogy az idős elnöknek egészségügyi problémái vannak, de voltak olyanok is, akik azzal viccelődtek, hogy a műfogsora miatt volt olyan zavart beszéd közben - írja a Bild.

Trump szóvivője próbált mindenkit megnyugtatni, szerinte csupán arról van szó, hogy Amerika első emberének kiszáradt a torka.

Az elnök úr rendszeresen jár szűrővizsgálatokra, és remek egészségnek örvend. Nevetségesek az aggódó kijelentések

– közölte Sarah Huckabee Sanders. Donald Trump úgy szeretné bizonyítani, hogy valóban egészségesen vezeti az Egyesült Államokat, hogy a januárban esedékes orvosi vizsgálat eredményét a nyilvánosság elé tárja majd.

Talán sokan azért is aggódnak annyira az elnök egészségéért, mivel ő Amerika történelmének legidősebben megválasztott elnöke: 71 éves.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?