KÜLFÖLD

Mellbevágó: megverte 5 hetes kislányát a kegyetlen nő, hogy megbüntesse az édesapját

A házaspár veszekedése után minden dühét és keserűségét kisgyermekén töltötte ki az anya.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan módon bosszulta meg a fiatal édesanya, hogy összevesztek párjával. Miután a 19 éves Bryunna Joyca agyát elöntötte a düh, kegyetlen módon bánt ártatlan 5 hetes kislányával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Több videót is készített, amikben bántalmazta a csecsemőt, majd sorra elküldte az édesapjának. Joyce által küldött egyik videóban azt látható, hogy 37 másodpercen keresztül pofozza és fojtogatja a babát egy takaróval, majd ledobja az ágyról.

Fotó: Pixabay

„Hát ez kezd unalmas lenni. Tényleg úgy bánok a gyerekeddel, mint a kutya sz***al. Nincs több beszélgetés, én csak videókat küldök neked innentől” – írta a felbőszült nő, ám ezután érthetetlenné váltak az üzenetei.

Többek között olyanokat írt még a férfinak, hogy „ba*d meg a lányod” és „úgy bánok vele, mint egy kutyával”. Sőt azt is közölte, hogy macskaeledellel eteti a lányukat.

Később akkor fejezte be az üzenetek küldözgetését, amikor azt hazudta, hogy balesetet szenvedtek és a kislány meghalt az anyósülésen.

Az apa továbbította a videókat a Gyermek- és Családügyi Minisztériumnak, amely megpróbálta megtalálni Joyce-t az otthonában. Egy szociális munkás jelentette Joyce újszülött és egyéves gyermeke eltűnését a Hialeah-i rendőrségnek, akik vasárnap egy Liberty City-i lakásban találták meg a családot – írja a Crime Online.

A Herald beszámolója szerint az 5 hetes kislány biztonságban van megfigyelés alatt áll egy kórházban. Az 1 éves testvérét pedig egy rokonánál helyezték el. A nő ellen vádat emeltek és bíróság előtt kell felelnie a gyerekbántalmazásért. Végső döntést június 28-án hozhatnak az ügyében.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?