KÜLFÖLD

Megszülte, majd kidobta újszülöttjét a fürdőszobaablakon egy nő

Az asszony először még azt is letagadta, hogy tudott a terhességéről. A közeli térfigyelő kamera azonban lebuktatta.
  • Szerző: Ripost

Egy New Yorkban élő nő állítólag kidobta fürdőszobája ablakán az újszülöttjét, majd, figyelmen kívül hagyva keserves sírását, kitakarított, lezuhanyzott és lefeküdt aludni. Később egy járókelő figyelt fel a súlyosan sérült kisbabára és értesítette a hatóságot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A csecsemőt végül kórházba szállították, ahol kritikus állapotban került lélegeztetőgépre. Sabita Dookram a nyomozás eddigi adatai szerint szombat este 18 és 20 óra között szülte meg a kisgyermeket, akit gondolkozás nélkül kidobott az ablakon – írja a CrimeOnline.

;

„Bementem a mosdóba és az csak úgy kiugrott belőlem. Pánikba estem és kidobtam a fürdőszoba ablakán” – állította Sabita, aki csak később ismerte be, hogy tudott a terhességéről.

„Nem ellenőriztem a babát. A ruháimat betettem a mosodába, lezuhanyoztam és elmentem aludni” – mentegetőzött a nő, akit gyilkossági kísérlettel vádolnak.

Egyébként munkahelyén, a John F. Kennedy Nemzetközi Repülőtéren keveredett viszonyba a nő. Az eddig nem ismert, hogy bárki is tudott volna a környezetében, hogy teherbe esett. A kisfiú 6 font súllyal született (kb. 2.9 kg) és átmenetileg a John Doe nevet adták neki.

A nő szerencsétlenségére a lakásnál lévő térfigyelő kamera rögzítette, ahogy kidobja az ablakon a gyermeket. A bíróság november 5-én fogja megtárgyalni az ügyét, addig pedig előzetes letartóztatásban tartják. Azonban már most megtiltották a számára, hogy valaha is láthassa gyermekét.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?