KÜLFÖLD

Sokkoló: a fürdőkádban megszülte fiát a nő, majd elásta, hogy eltitkolja terhességét

Elképesztő indokkal próbálta magát menteni a gyerekgyilkos nő. Titokban hordta ki és hozta világra gyermekét a fiatal nő.
  • Szerző: Ripost

Hátborzongató gyerekgyilkosságra derült nemrég fény. Egy fiatal nő egészen a szülésig eltitkolta áldott állapotát a családja előtt, és még ezen is túl ment.

Tovább titkolózva a fürdőkádban adott életét egészséges kisfiának, aki fel is sírt. A nő ekkor azonnal a szájára és az orrára tapasztotta a kezét, hogy ne hallják meg az újszülöttet, aki ennek következtében megfulladt.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

De ezzel még nem ért véget a szörnyű eset. A 23 éves Alvory Chavez-Ramos ugyanis, annak érdekében, hogy elrejtse fia létezését a családja elől, egy műanyag zacskóba tette és elásta illinois-i házuk udvarán.

„Miután a gyermek már nem mozdult, Chavez-Ramos állítólag egy műanyag zacskóba tette, és elásta a családi ház hátsó udvarán” – írta a rendőrség.

A nőt végül a kutyájuk buktatta le, ami megpróbálta kiásni a csecsemő holttestét. Ezt láttam meg Chave-Ramos apja is, aki kérdőre vonta lányát a halott babáról. Ezután Chavez bevallotta a gyerekgyilkosságot, az édesapja, pedig kihívta rá a rendőrséget.

A szívtelen nő állítólag azt mondta a rendőrségnek, hogy azért ölte meg a fiát, mert nem akarta, hogy a családja haragudjon rá. A boncolás állítólag megerősítette, hogy a baba megfulladt, és halálát emberölésnek minősítették.

A Crime Online szerint Chavez-Ramos a telefonján rákeresett a „hogyan kell megölni és elrejteni egy csecsemőt”, utánanézett a „börtönbe juttató dolgoknak” és a „meddig tart egy halott baba szaga” témákra.

Chavez Ramost első fokon gyilkossággal vádolták újszülött fia halála miatt.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezek a legjobb ünnepi főételek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?