KÜLFÖLD

Megszakad a szív: a család most ünnepli a karácsonyt, mert kisfiuknak már csak 3 hete van hátra

A kisfiú anyukája azt kérte, küldjenek karácsonyi képeslapot a kisfiúnak, akinek már csak kevés ideje van hátra.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Nem éri már meg a karácsonyt a 3 éves Ellis Price. A kisfiút egy agresszív agydaganatfajtával diagnosztizálták és közölték a szülőkkel: sajnos nem lehet mit tenni, nincs gyógymód a kicsi számára. Most pedig az is elárulták nekik, hogy Ellisnek már csak kb. 3 hete van hátra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Édesanyja, Laura Pearman először azt hitte, Ellisnek csak fülgyulladása van, ám tavaly szeptemberben egy CT-vizsgálat rámutatott, sokkal nagyobb a baj. Ellist akkor kétszer is megműtötték, majd sugár- és kemoterápiát is kapott a leeds-i kórházban.

Közzétette: Laura Pearman2020. augusztus 21., péntek

Júliusban egy vizsgálaton azonban megállapították, nem tudták lefékezni a rákot, amely már áttéteket is képzett. A kisfiú haldoklik.

Az anya igyekszik boldoggá tenni Ellis utolsó heteit. Előre hozták a 4. születésnapját is, amelyet szuperhős-tematikában rendeztek meg. Most pedig a karácsony megünneplését tervezik. A közösségi oldalain kérte az asszony, hogy küldjenek minél több karácsonyi képeslapot a kisfiúnak.

„Összetört a családunk. Szinte megsemmisültünk, amikor közölnünk kellett Ellisszel, milyen beteg. De Ellis ugyanaz a kisfiú maradt, mint amilyen a betegség előtt volt, és továbbra is olyan pozitív maradt, amennyire egy 3 éves kisgyerek csak képes. Ő vesz rá arra, hogy folytassam. Szinte elképzelhetetlen, mennyire csodálatos is ő. Nem adja fel. Látni, ahogy küzd, mindannyiunk számára példaértékű” – mondta az édesanya.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?